Τούχελ: «Είμαι θυμωμένος με την απόδοσή μας»

Τούχελ: «Είμαι θυμωμένος με την απόδοσή μας»

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Ντιναμό στην Κροατία, με τον Τόμας Τούχελ να εμφανίζεται εκνευρισμένος μετά το τέλος του ματς.

Στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Τσέλσι δεν «πατάει» καθόλου καλά, κάτι που φάνηκε περίτρανα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι «μπλε» του Λονδίνου γνώρισαν ήττα-σοκ από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, με τον Τόμας Τούχελ να εμφανίζεται εκνευρισμένος στη συνέντευξη τύπου. Ο Γερμανός τεχνικός, μίλησε για την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η Τσέλσι, τονίζοντας ότι είναι θυμωμένος με τον εαυτό του και την απόδοση των παικτών του.

Διαβάστε επίσης: Το air-condition, η ψύξη, ο πυρετός του Εμβιλά και το «θα προπονηθώ την Τετάρτη» – Σκέψεις Κορμπεράν για Κούντε, Ρέτσο

«Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου και είμαι θυμωμένος με την απόδοσή μας. Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί με την μπάλα στα πόδια, δεν είχαμε καλή απόδοση ούτε ατομικά, ούτε ως σύνολο.

Είναι προφανές ότι δεν αποδίδουμε καλά. Έχουμε έλλειψη αποφασιστικότητας. Έλλειψη ποδοσφαιρικής πείνας και έντασης. Δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσουμε με αυτή την απόδοση. Δεν είμαστε ξεκάθαρα κοντά εκεί που θέλουμε να είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ