«Θρυλικός» Λεβαντόφσκι: Πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει χατ τρικ με τρεις ομάδες (pic, vid)

«Θρυλικός» Λεβαντόφσκι: Πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει χατ τρικ με τρεις ομάδες (pic, vid)

Ένα «μυθικό» ρεκόρ σημείωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με το χατ τρικ του απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν.

Ένα ακόμα ρεκόρ κατάφερε να «σπάσει» χθες το βράδυ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός killer ήταν on fire κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο ντεμπούτο του στο Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας χατ τρικ στη νίκη της ομάδας του Τσάβι με 5-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Το τατουάζ και η υπόσχεση: Η εκπληκτική ιστορία του Τζίο Σιμεόνε που ολοκληρώθηκε κόντρα στη Λίβερπουλ (pics, vids)

Ένα χατ τρικ το οποίο για τον ίδιο τον «Λέβα» έχει ιστορικό χαρακτήρα. Ο 34χρονος σούπερ σταρ έγινε μόλις ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που έχει χατ τρικ στη διοργάνωση με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Λέβα» είχε πετύχε το πρώτο του χατ τρικ στο Champions League με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Ακολούθησαν αρκετά ακόμα με την Μπάγερν, πριν πετύχει το χθεσινό με την Μπαρτσελόνα στην «παρθενική» του εμφάνιση με τους «μπλαουγκράνα» στα «αστέρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ