Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1:Ο Λίντστρομ έδωσε τη λύση και το διπλό

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1:Ο Λίντστρομ έδωσε τη λύση και το διπλό

Με γκολ του Γέσπερ Λίντστρομ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να επικρατήσει της Μαρσέιγ με σκορ 1-0 και να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στη διοργάνωση.

Ένα τέρμα ήταν αρκετό για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ώστε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μαρσέιγ, επικρατώντας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σημειώνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το μοναδικό γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Γέσπερ Λίντστρομ σε ένα κομβικό σημείο του ματς, και συγκεκριμένα στο 43′, δίνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και μια πολύτιμη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον θεσμό.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Μαρσέιγ να έχει τον έλεγχο της μπάλας και την Άιντραχτ να περιμένει στο δικό της μισό ώστε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Κάτι τέτοιο δούλεψε ουσιαστικά, καθώς οι Γάλλοι δεν απείλησαν αρκετές φορές την εστία των Γερμανών, οι οποίοι βρήκαν κάποιους χώρους και είχαν τις στιγμές τους. Η αναμέτρηση συνέχιζε να είναι χωρίς σκορ, όμως ο Λίντστρομ είχε άλλη άποψη καθώς στο 43ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «αετούς» να είναι μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά, με τη Μαρσέιγ να κρατά μπάλα και να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ που θα έφερνε στα ίσα το ματς. Η Άιντραχτ βρήκε κι άλλους χώρους, όμως με τη σειρά της δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά για να καθαρίσει το παιχνίδι. Η μοναδική φορά που το πέτυχε ήταν στο 80′ με τον Καμάντα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και έτσι οι «αετοί» έφυγαν με το διπλό και το 1-0.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπεθ, Μπεϊγί(65′ Γκενουτζί), Μπαλέρντι, Νούνο Ταβάρες, Κολάσινατς, Ρονζιέ(82′ Καμπορέ), Κλάους, Παγέτ(59′ Ουντέρ), Βερετού, Ζέρσον(59′ Χαρίτ), Αλέξις Σάντσες(60′ Σουάρες)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς(79′ Τζάκιτς), Τούτα(88′ Αλάριο), Κνάουφ, Σο, Καμάντα, Χασέμπε, Γκέτσε(72′ Ροντέ), Λίντστρομ(82′ Μπόρε), Κολό Μουανί(89′ Καμάντα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ