Το «στοίχημα» του Αντσελότι για τον Βαλβέρδε

Το «στοίχημα» του Αντσελότι για τον Βαλβέρδε

Τι είπε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Φεντερίκο Βαλβέρδε και το γκολ που πέτυχε, μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λειψίας.

Σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση, σχετικά με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος άνοιξε το σκόρ, προχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την νίκη της Ρεάλ στην Μαδρίτη επί της Λειψίας με 2-0, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

«Είναι εντυπωσιακός. Του είπα, ότι εάν δεν βάλει δέκα γκολ αυτήν την σεζόν, θα σκίσω την άδεια προπονητή. Απόψε σκόραρε από αριστερά και δεν τον είχα ξαναδεί να σουτάρει έτσι από αριστερά.

Οι ιδιότητές του, δεν είναι μόνο η ενέργεια και η ευφυΐα του, αλλά και το ότι ξέρει να διαβάζει καλά τις καταστάσεις. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του; Θα περιμένουμε λίγο», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν ένα θεαματικό, φανταστικό ματς, αλλά αυτό που πραγματικά θέλαμε ήταν να νικήσουμε. Ξέραμε ότι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, οπότε θέλαμε πάση θυσία να αποφύγουμε να αφήσουμε κενά στην… πλάτη μας. Βρήκαν το ρήγμα μόνο δύο φορές.

Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο και μετά, όταν έπεσαν σε ένταση κάναμε γρήγορες μεταβάσεις. Δεν ζήτησα από τους παίκτες μου να παίξουν ποδόσφαιρο φαντασίας. Τους ζήτησα να παίξουν απλό ποδόσφαιρο για να νικήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ