Μαγική στιγμή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: Εκκωφαντικό χειροκρότημα για Τούχελ – Ο σεβασμός των Αυστριακών (vids)

Μαγική στιγμή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: Εκκωφαντικό χειροκρότημα για Τούχελ – Ο σεβασμός των Αυστριακών (vids)

Οι φίλοι της Τσέλσι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στον Τόμας Τούχελ με ένα δυνατό χειροκρότημα στο 21ο λεπτό του αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ. Τίμησαν τη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ οι Αυστριακοί οπαδοί.

Η Τσέλσι δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Champions League. Τουναντίον. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό, χωρίς να έχει παίξει κανένα από τα δυο ματς με τη Μίλαν.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ ο Γκρέιαμ Πότερ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, όμως ο κόσμος της λονδρέζικης ομάδας θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον απολυθέντα, Τόμας Τούχελ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στην ΑΕΚ από τον Γενάρη ο Φερνάντες

Στο 21ο λεπτό λποιπόν του αγώνα, ακούστηκε παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Γερμανό πρώην τεχνικό του συλλόγου. Και το χρονικό σημείο δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αφού υποδηλώνει την κατάκτηση του Champions League του 2021.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως και μια όμορφη στιγμή που μας χάρισαν χθες οι Αυστριακοί, οι οποίοι στη διαδρομή τους προς το «Στάμφορντ Μπριτζ» παρέμειναν απόλυτα σιωπηλοί στους δρόμους του Λονδίνου για να τιμήσουν τη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ