Λίβερπουλ: Δύο επιζήσαντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι

Λίβερπουλ: Δύο επιζήσαντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι

Σύμφωνα με εκπρόσωπο από τον Οργανισμό στήριξης των επιζώντων του Χίλσμπορο, δύο οπαδοί που βίωσαν την τραγωδία του 1989, αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι πριν λίγους μήνες.

Ένα τραγικό συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες που έχει να κάνει με τις χαοτικές σκηνές που έλαβαν μέρος έξω από το Σταντ Ντε Φρανς πριν λίγους μήνες στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο τελικός ξεκίνησε με καθυστέρηση 36 λεπτών, αφού η αστυνομία προσπάθησε να συγκρατήσει τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Ορισμένοι κάτοχοι εισιτηρίων παραπονέθηκαν ότι δεν τους άφησαν να μπουν, ενώ άλλοι που βρίσκονταν έξω, μεταξύ των οποίων και παιδιά, δέχθηκαν δακρυγόνα από τα ΜΑΤ.

Τα γεγονότα αυτά ήταν τόσο τραυματικά που όπως έγινε γνωστό, είχαν ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία δύο οπαδών της Λίβερπουλ, οι οποίοι είχαν βιώσει από κοντά την τραγωδία του Χίλσμπορο το 1989.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δεύτερη μεγάλη απόφαση του Μίτσελ

«Φέτος μόνο είχε τρεις αυτοκτονίες. Είναι πάρα πολλές. Ο ένας λίγο πριν από την επέτειο της τραγωδίας, δύο μετά τα γεγονότα στο Σταντ Ντε Φρανς. Έπρεπε να βάλουμε ανθρώπους σε θεραπεία από το Σταντ Ντε Φρανς. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Πίτερ Σκαρφ, εκπρόσωπος του Οργανισμού στήριξης των επιζώντων του Χίλσμπορο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ