Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι στο επίπεδο του Μέσι ο Χάαλαντ»

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι στο επίπεδο του Μέσι ο Χάαλαντ»

Τον λόγο που θεωρεί πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τον Λιονέλ Μέσι, παρά τα όσα σπουδαία έχει πετύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι με διαφορά το πρόσωπο των ημερών, συνεχίζοντας να κάνει φοβερά πράγματα και να «τρομάζει» με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να βάζουν το όνομά του στην ίδια πρόταση με αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το αν νιώθει την ίδια σιγουριά με τον Χάαλαντ όπως ένιωθε και με τον Μέσι, τόνισε πως υπάρχει μια βασική διαφορά ανάμεσα στους δύο. Ο κόουτς των πρωταθλητών λοιπόν, που ξέρει όσο κανένας το παιχνίδι του Αργεντινού σούπερ σταρ και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ρόι Κιν «έκοψε» την καριέρα του πατέρα του Χάαλαντ

«Όντως νιώθω σιγουριά, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο Χάαλαντ χρειάζεται όλους τους συμπαίκτες του για να σκοράρει. Ο Μέσι είχε την ικανότητα να τα κάνει όλα μόνος του. Πραγματικά απίστευτο».

Υπενθυμίζουμε πως ο επιθετικός των «πολιτών» ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 6-3 της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ