Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Νίκη πρωτιάς (vid)

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Νίκη πρωτιάς (vid)

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με σκορ 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με γκολ του Οκαφόρ (71') και ανέβηκε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Champions League, εν αναμονή βέβαια και του αγώνα Τσέλσι - Μίλαν

Ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ούλμερ και εκτέλεσε εύστοχα ο Οκαφόρ στο 71′ ήταν αρκετό για τη Σάλτσμπουργκ για να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μετά από αυτή τη νίκη, έστω και προσωρινά, οι πρωταθλητές Αυστρίας ανέβηκαν στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου με 5 βαθμούς. Ακολουθεί στις 22:00 απόψε το Τσέλσι – Μίλαν, με τους Ιταλούς να έχουν 4 πόντους, τους Κροάτες 3 και τους Λονδρέζους 1.

Η σπουδαιότερη στιγμή του αγώνα μέχρι το 71′ ήταν η βολίδα του Μίσιτς που έβγαλε ο Κον στο 7′. Στο 71′ όμως έγινε το 1-0 για τη Σάλτσμπουργκ. Ο Ζάιβαλντ έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Ούλμερ άφησε πίσω του με τρομερό κοντρόλ τον Μοχαράμι και ο τελευταίος τον ανέτρεψε στην περιοχή.

Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Οκαφόρ για το τελικό 1-0 υπέρ της Σάλτσμπουργκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλτσμπουργκ: Κον, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (80′ Βέμπερ), Ζάιβαλντ, Καπάλδο, Κιάεργκαρντ, Σούσιτς (90′ Ντουάτ), Σέσκο, Όκαφορ (79′ Αντάμου)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (80′ Μποκάιμ), Τεοφίλ (76′ Ντρμιτς), Σούταλο, Πέριτς, Λιούμπισιτς, Ιβάνουσετς (87′ Μπατουρίνα), Μίσιτς, Αντέμι, Πέτκοβιτς, Όρσιτς (80′ Σπίκιτς)

Τα highlights του αγώνα:






Η 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου:

Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0

Τσέλσι – Μίλαν 22.00

Βαθμολογία

1. Σάλτσμπουργκ 5 (3-2)

2. Μίλαν 4 (4-2)

3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-4)

4. Τσέλσι 2 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική

Μίλαν – Τσέλσι

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ