Ισοπαλία στα… πέναλτι για Παρί και Μπενφίκα (1-1) – «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη (1-1)

Ισοπαλία στα… πέναλτι για Παρί και Μπενφίκα (1-1) – «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη (1-1)

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα έμειναν στο 1-1 ευστοχώντας η κάθε μία σε ένα πέναλτι. Ισοπαλία και για την Ντόρτμουντ κόντρα στη Σεβίλλη (1-1).

Ισόπαλες με σκορ 1-1 έμειναν Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League. Στο 1-1 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη στη Βεστφαλία.

Έτσι οι Παριζιάνοι παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου παρέα με τους «αετούς» της Λισαβόνας στους 8 πόντους, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τη Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά, Η Ντόρτμουντ παρέμεινε στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας αρκετά πίσω τη Σεβίλλη.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα 1-1

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με την Παρί να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως καμία ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Η ώρα περνούσε και το γκολ δεν ερχότανε για τους Παριζιάνους. Όλα αυτά μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι και ο Κιλιάν Εμπαπέ νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Η Μπενφίκα βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα να φέρει το ματς στα ίσα. Δράστης, ο Ζοάο Μάριο στο 62′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μπερνάτ (85’ Μουκιέλε), Βεράτι, Ντανίλο, Βιτίνια (85’ Ρουίζ), Σαράμπια (74’ Εκιτικε), Νεϊμάρ, Εμπαπέ (90’ Σολερ).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Φλορεντίνο, Οταμέντι, Γριμάλδο, Μπα (63’ Τζιλμπέρτο), Άουρσνες, Ένζο Φερνάντες, Αντόνιο Σίλβα (78’ Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (90’+3 Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (78’ Ντράξλερ), Γκονσάλο Ράμος (77’ Πίνιο).

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να έχει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσε και στο 18ο λεπτό, όταν ο Τανγκουί Νιανζού εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιβάν Ράκιτιτς για να γράψει το 1-0. Η Ντόρτμουντ μπόρεσε να απαντήσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με δράστη τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος έκανε το 1-1 στο 35′.

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ πήρε τα ηνία, όμως όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να φτάσει στον δρόμο προς τα δίχτυα. Όπως ακριβώς και οι Ανδαλουσιάνοί, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος να δίνει στις δύο ομάδες από έναν βαθμό.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ, Ζίλε, Χούμελς, Ρότε (46’Γκερέιρο), Μπέλινγκχαμ, Οζκάν, Αντεγέμι (71’Αζάρ), Μάλεν (71’Ρέινα), Μπραντ, Μοντέστ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μαρκάο (91’Χορδάν), Ακούνια (71’Τέγες), Νιανζού, Καρμόνα, Γκουντέλι, Ράκιτιτς, Νάβας (91’Μοντιέλ), Σούσο (59’Γιανουζάι), Λαμέλα, Εν Νεσιρί (59’Ίσκο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ