Το matchpoint του Βλαχοδήμου και η τελευταία ευκαιρία του Γιακουμάκη (vids)

Το matchpoint του Βλαχοδήμου και η τελευταία ευκαιρία του Γιακουμάκη (vids)

Μπενφίκα εναντίον Γιουβέντους και Σέλτικ εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δύο μεγάλες «μάχες» στην 5η και πιο κρίσιμη στροφή των ομίλων του Champions League. Μια βραδιά με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Γιώργου Γιακουμάκη.

Η φάση των ομίλων του Champions League μπαίνει στην 5η και πιο κρίσιμη «στροφή». Είναι το σημείο στο οποίο αρχίζει να γίνεται το ξεκαθάρισμα, ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες θα συνεχίσουν να φορούν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και σε αυτές οι οποίες θα δουν την συνέχεια από την τηλεόραση.

Έτσι και με την σειρά τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρατούν ψηλά το ποδόσφαιρο της χώρας μας ετοιμάζονται να δώσουν την δική τους «μάχη». Την ίδια ώρα, με τον ίδιο στόχο. Να κρατήσουν «ζωντανό» το όνειρο της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι ενοχλήσεις του Εμβιλά, η άμυνα… ακαδημίας, η 1η προπόνηση του Μπα και η κατάσταση των τραυματιών

Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Γιακουμάκης, ρίχνονται στο χορτάρι με τις φανέλες των Μπενφίκα και Σέλτικ αντίστοιχα, προκειμένου να συνεχίσουν αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μετά το τέλος του Γενάρη.

Το μαξιλαράκι ασφαλείας του Βλαχοδήμου 

Μπενφίκα και Γιουβέντους κοντράρονται απόψε (22.00) στο «Ντα Λουζ». Στην τελευταία «ζαριά» των μπιανκονέρι ώστε να παίξουν τα ρέστα τους την 6η και τελευταία αγωνιστική με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» μαζί με το φαβορί του 8ο ομίλου την Παρι Σεν Ζερμέν.

Από την άλλη οι «αετοί» του Έλληνα κίπερ βρίσκονται στο +5 από τους Ιταλούς, έχοντας την δυνατότητα να αγωνιστούν απόψε για δύο αποτελέσματα, με σκοπό να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και στην συνέχεια να δουν χωρίς άγχος ποιες από τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου θα καταλάβουν.

Το all in του Γιακουμάκη 

Ο έτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην αποψινή μεγάλη βραδιά είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Στην περίπτωση του Κρητικού φορ οι πιθανότητες δεν βρίσκονται με το μέρος του, μιας και η Σέλτικ βρίσκεται στον πάτο του 6ου ομίλου με μόλις έναν βαθμό, θέλοντας απόψε να κυνηγήσει το τρίποντο κόντρα στην Σαχτάρ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση με πέντε και να ξαναμπεί  γερά στο «κόλπο» της τρίτης θέσης η οποία οδηγεί στο Europa League.

Δύο μεγάλα ματς με ελληνικό άρωμα. Τα βλέμματα όλων απόψε θα είναι στραμμένα σε Πορτογαλία και Σκωτία αντίστοιχα. Στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Γιώργο Γιακουμάκη…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ