Μάντσεστερ Σίτι: Ο 17χρονος Ρίκο Λιούις έσπασε ρεκόρ του Μπενζεμά από το 2005 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Ο 17χρονος Ρίκο Λιούις έσπασε ρεκόρ του Μπενζεμά από το 2005 (vid)

Ο Ρίκο Λιούις σκόραρε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη, στο ντεμπούτο του στο Champions League και κατέρριψε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Ρίκο Λιούις θα θυμάται σίγουρα για πολύ καιρό το βράδυ της Τετάρτης (2/11) και τον αγώνα της Σίτι απέναντι στη Σεβίλλη για το Champions League, κι αυτό γιατί όχι μόνο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πριν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του αλλά κατάφερε να πετύχει κι ένα ιστορικό γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό του αγώνα, ο Χούλιαν Άλβαρες έβγαλε μια ωραία κάθετη πάσα και ο Λιούις τρύπησε την άμυνα των Ισπανών και με πλασέ νίκησε τον Μπόνου σκόραρε και πανηγύρισε το πρώτο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα έγραψε ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Οι 16 που θα μπουν στην κλήρωση των νοκ-άουτ

Με αυτό το γκολ και όντας 17 ετών και 346 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης σε αγώνα Champions League που βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση, παίρνοντας το ρεκόρ από τον σπουδαίο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος το 2005 είχε σκοράρει για την Λιόν απέναντι στην Ρόζενμποργκ όντας τότε 17 ετών και 352 ημερών.

Δείτε το ιστορικό του γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ