Η Μίλαν ακολούθησε την Τσέλσι στους «16» (4-0)

Η Μίλαν ακολούθησε την Τσέλσι στους «16» (4-0)

Με τον πολύπειρο Ολιβιέρ Ζιρού να δείχνει την κλάση του έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, η Μίλαν επικράτησε με 4-0 της Σάλτσμπουργκ στο Μεάτσα, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Champions League. Εύκολη νίκη για την Τσέλσι εντός έδρας με 2-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ολιβιέ Ζιρού εσύ σούπερ σταρ…

Με τον πολύπειρο Γάλλο φορ να βρίσκεται σε μεγάλη βραδιά, έχοντας δύο και ισάριθμες ασίστ η Μίλαν επικράτησε με 4-0 εντός έδρας της Σάλτσμπυργκ και «σφράγισε» το τελευταίο εισιτήριο του πέμπτου ομίλου.

Έτσι μετά από εννέα χρόνια οι ροσονέρι θα βρεθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μόλις στο 14′ ο Ζιρού άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά και λίγα λεπτά αργότερα έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν οφσάιντ. Με τη σέντρα του 2ου μέρους ο Ράντε Κρούνιτς έκανε το 2-0 από ασίστ του Ζιρού.

Διαβάστε επίσης: Επικό φινάλε: Πρώτη η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου, άφησε δεύτερη την Παρί

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ξανά στο 57ο λεπτό και «κλείδωσε» τη νίκη, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μεσίας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ (78′ Μπαλό Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (70′ Πομπέγκα), Ρέμπιτς, Κρούνιτς (77′ Ντε Κετελάρε), Λεάο (69′ Μεσίας), Ζιρού

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Ντέντιτς, Σολέ (46′ Μπερνάρντο), Πάβλοβιτς, Βέμπερ (77′ Ούλμερ), Ζάιβαλντ, Γκουρνά Ντουάτ (64′ Καμερί), Κιάεργκααρντ, Σούτσιτς, Αντάμου (62′ Σέσκο), Οκαφόρ (77′ Κοϊτά)

Αν και τα χρειάστηκε η βαθμολογικά αδιάφορα Τσέλσι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1. Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς προηγήθηκε με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς μόλις στο 7ο λεπτό και προσπάθησε να διεκδικήσει το θαύμα, ωστόσο Στο 18′ ο Ραχίμ Στέρλινγκ ισοφάρισε και στο 30′, έπειτα από ακόμα μία ομαδική συνεργασία, ο Ντένις Ζακάρια έκανε την ανατροπή.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κουλιμπαλί (65′ Σίλβα), Τσάλομπα, Στέρλινγκ (83′ Πούλισικ), Ζορζίνιο, Ζακάρια (71′ Λόφτους Τσικ), Τσίλγουελ, Μάουντ, Ομπαμεγιάνγκ (65′ Μπρόγια), Χάβερτς (64′ Γκάλαχερ)

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Ριστόβσκι (69′ Εμρέλι), Σούταλο, Πέριτς, Μίσιτς, Μοχαράμι, Ιβάνουσετς, Αντέμι (83′ Μπούλατ), Λιούμπιτσιτς, Πέτκοβιτς (83′ Ντρμιτς), Όρσιτς (90′ Σπίκιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ