Μανωλάς : «Αφού σταματήσαμε τον Μέσι, μπορούμε και τον Σαλάχ»

Μανωλάς : «Αφού σταματήσαμε τον Μέσι, μπορούμε και τον Σαλάχ»

Σε συνέντευξη του στην Ιταλική εφημερίδα «La Stampa» ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως αφού η Ρόμα κατάφερε να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι, τότε μπορεί να σταματήσει και τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Κώστας Μανωλάς, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρόμα στην τεράστια πρόκριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Για τον λόγο αυτό, παραμένει ακόμη στην επικαιρότητα, με τους Ιταλούς να «σφάζονται» για μια δήλωση του.

Έτσι λοιπόν η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», αφού έπλεψε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Έλληνα στόπερ, τον ρώτησε για το μαρκάρισμα στον Μέσι, τη Λίβερπουλ και τον Σαλάχ, καθώς και για τον προπονητή του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Όσον αφορά τον Μέσι και τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, ο Μανωλάς δήλωσε πως: «Ξαναείδα τη φάση του γκολ πολλές φορές, αλλά όλες μετά το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε η στιγμή να το αφήσουμε πίσω. Αν σταματήσεις και σκέφτεται τι έκανες στο παρελθόν, τότε όλα τελείωσαν. Έχω άλλα πράγματα τώρα στο μυαλό μου. Μετά το σφύριγμα της λήξης έσβησαν όλα. Φοβόμουν μετά το γκολ πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να σκοράρει και να γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Επομένως, όταν τελείωσε ένιωσα απελευθερωμένος».

Για τα παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ και το μαρκάρισμα του Σαλάχ, ο Έλληνας διεθνής τόνισε τα εξής: «Δεν πρόκειται να τον παίξουμε man-to-man. Αφού καταφέραμε να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα του Μέσι, τότε μπορούμε να σταματήσουμε και τη Λίβερπουλ του Σαλάχ. Δεν θα είναι εύκολο, φυσικά, αλλά είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον προπονητή του Εουσέμπιο Ντε Φραντσέσκο: «Η πίστη μας την εφετινή σεζόν προήλθε απ’ τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η Ρόμα δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας πολύ Ευρωπαίος προπονητής. Πάντα ζητάει να πιέζουμε ψηλά και να είμαστε αποφασιστικοί. Είναι επίσης αλήθεια πως στη Serie A θα έπρεπε να έχουμε έξι-επτά βαθμούς περισσότερους, αλλά όταν αγωνίζεσαι στο Champions League, είναι λογικό να υπάρχουν απώλειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ