Γκαλτιέ: «Ο Εμπαπέ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι»

Γκαλτιέ: «Ο Εμπαπέ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι»

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι ικανός να αλλάξει την ιστορία στο ζευγάρι της Μπάγερν με την Παρί σύμφωνα με τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Κιλάν Εμπαπέ έχασε την πρώτη ώρα της πρώτης συνάντησης στη φάση των «16» του Champions League, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου, αλλά η παρουσία του Γάλλου διεθνή επιθετικού στην ενδεκάδα αύριο (8/3) στην «Allianz Arena» θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 1-0 στο «Parc des Princes», αλλά μεταμορφώθηκε όταν ο Εμπαπέ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. «Η παρουσία του Κιλιάν θα μας δώσει περισσότερο βάθος», είπε ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος ελπίζει η ομάδα του να «κερδίζει την μπάλα στο μισό μέρος της Μπάγερν» πιο συχνά.

Διαβάστε επίσης: To10.gr αποκαλύπτει: Η πρόταση του Τσιτσιπά στο wonderkid του παγκοσμίου τένις (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκοράρει 11 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, τα οποία κέρδισε, ενώ η Μπάγερν έχασε ένα και κέρδισε δύο. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα είναι χωρίς τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν με πρόβλημα στον αστράγαλο που απαιτεί χειρουργική επέμβαση: «Βλέπω ότι έχει γίνει μια συζήτηση γύρω από αυτό. Είναι μια απώλεια, ξεκάθαρα. Είναι η ομάδα πιο ισορροπημένη; Ναι. Είναι καλύτερα έτσι; Θα πω ότι είναι καλύτερο να το βάζεις γκολ», είπε ο Γκαλτιέ.

«Πέρα από το αποτέλεσμα θέλω να είμαστε πιο επιθετικοί από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Εάν μπούμε σε αυτό το παιχνίδι με αυτή τη νοοτροπία, μπορούμε να προκριθούμε αύριο το βράδυ», τόνισε ο Γκαλτιέ, ο οποίος πρόσθεσε ότι έχει «μια στρατηγική» στη σειρά των εκτελεστών σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στα πέναλτι.

«Ο Κιλιάν είναι ένας παίκτης που έχουμε την τύχη να έχουμε, με την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του. Είμαστε σίγουροι και θα παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι αύριο», δήλωσε ο μέσος Μάρκο Βεράτι.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση γιατί παίζουμε για κάτι μεγάλο και μας αρέσει. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το παιχνίδι του Παρισιού. Σε τέτοια παιχνίδια τους χρειαζόμαστε όλους. Αλλά ο Κιλιάν είναι πάντα εδώ στα μεγάλα παιχνίδια», πρόσθεσε. «Η Μπάγερν έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Πρέπει να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό», συμπλήρωσε ο Βεράτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ