Μανωλάς: «Ο ήρωας ενός ανέφικτου ονείρου» (vids)

Μανωλάς: «Ο ήρωας ενός ανέφικτου ονείρου» (vids)

Η βραζιλιάνικη έκδοση του Goal.com υποκλίθηκε στον Ελληνα σέντερ μπακ της Ρόμα - «Το όνομά του έχει γραφτεί στην αιωνιότητα», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επική νίκη της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα (3-0) και τη σπουδαία πρόκριση της ιταλικής ομάδας στα ημιτελικά του Champions League. Ο διεθνής αμυντικός «τρέλανε» την Ευρώπη και ανάγκασε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο να υποκλιθεί στα πόδια του.

Το σπουδαίο επίτευγμα του Ελληνα σέντερ μπακ μνημονεύεται παγκοσμίως, με τη βραζιλιάνικη έκδοση του goal.com να πίνει νερό στο όνομά του Κώστα Μανωλά! «Ένα ανέφικτο όνειρο έγινε πραγματικότητα χάρη στον Μανωλά. Ο Ελληνας σέντερ μπακ ήταν ο ήρωας μια απίθανης ανατροπής. Κάθε φορά που κάποιος θα μιλάει για το θαύμα της 10ης Απριλίου θα μνημονεύει και τον Κώστα Μανωλά. Το όνομά του έχει γραφτεί στην αιωνιότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=96e-gaAer1g

Παράλληλα, η ιστοσελίδα γράφει και για τις επικείμενες μάχες της Ρόμα με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League: «Ο Μανωλάς, ως ηγέτης της άμυνας της Ρόμα, θα έχει μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε παίκτες όπως ο Σαλάχ, ο Φιρμίνιο και ο Μανέ. Ο εκρηκτικός αμυντικός είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και μπορεί να γράψει ακόμα πιο λαμπρές σελίδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», προσθέτουν οι Βραζιλιάνοι.

https://www.youtube.com/watch?v=p_07HJJaDgM

Παράλληλα, στο κείμενο, το οποίο τιτλοφορείται: «Αγάπη, μίσος και ανατροπές: Η ιστορία ενός αμυντικού που έγινε ο ήρωας ενός ανέφικτου ονείρου», γίνεται εκτενής αναφορά στο παρελθόν του 26χρονου σέντερ μπακ και στα πεπραγμένα του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Επίσης, γίνεται αναφορά στον θείο του και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Στέλιο Μανωλά, αλλά και στα επιτεύγματά του με τη φανέλα της Ελλάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=R7gyWCl_5ng

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ