Ιντζάγκι: «Εξαιρετική ομάδα η Μπενφίκα – Να παίξουμε με μυαλό»

Ιντζάγκι: «Εξαιρετική ομάδα η Μπενφίκα – Να παίξουμε με μυαλό»

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο της Ίντερ στο Champions League, Μπενφίκα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να προσεγγίσει έξυπνα και με ενότητα το παιχνίδι.

Το εγκώμιο της Μπενφίκα έπλεξε ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι ένα 24ωρο πριν απ’ την αποψινή πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στο «Da Luz» για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο «κακό φεγγάρι» που περνάει η ομάδα του στη Serie A (3 ήττες, μία ισοπαλία) και τόνισε πως οι «νερατζούρι» έχουν την ποιότητα για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Μάνταλος: «Ο Διαμαντόπουλος πήρε τους Πολωνούς διαιτητές από το αεροδρόμιο»

«Ξέρουμε ότι την Τρίτη θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο αλλά γνωρίζουμε ότι μαζί, μπορούμε να φύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο.

Ο στόχος ήταν να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις τον Απρίλιο. Υστερούμε στο πρωτάθλημα, έχουμε όμως την ευκαιρία να επιστρέψουμε», τόνισε ο προπονητής των Κυπελλούχων Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Η Μπενφίκα είναι εξαιρετική ομάδα. Όπως και η Πόρτο, κυριαρχεί στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα θα έρθει κατά πάνω σου, όχι πάντα, αλλά οφείλεις να παίξεις με μυαλό και καρδιά. Έχουν κάνει ένα εκπληκτικό ταξίδι στο Champions League και στο πρωτάθλημά τους.

Έχουν ποιότητα, παίκτες με τεχνική κατάρτιση, καλύπτουν τους παίκτες πολύ καλά, είτε έχουν κατοχή είτε δεν έχουν. Είναι ομάδα που τρέχει πολύ, μία ομάδα που έχει χάσει μόνο δύο φορές μέσα στο 2023 και η μία ήταν την περασμένη Παρασκευή από την Πόρτο».

Αναφορικά με τη νέα «γκέλα» της ομάδας του απέναντι στη Σαλερνιτάνα και την πτώση της στην 5η θέση της Serie A, Ο Ιντζάγκι «κάλυψε» τους παίκτες του: «Πέρσι νικήσαμε 5-0 σε αυτό το γήπεδο και δεν είχαμε παίξει το ίδιο καλά με φέτος.

Μόνο στο πρώτο μέρος είχαμε πέρυσι τέσσερα σουτ στην εστία και βάλαμε τρία γκολ, φέτος είχαμε πάνω από 20 τελικές και σκοράραμε μόνο μία φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ