Πιόλι: «Τρομάζει και χωρίς τον Οσιμέν η Νάπολι»

Πιόλι: «Τρομάζει και χωρίς τον Οσιμέν η Νάπολι»

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι δεν... ξεγελιέται από την απουσία του Βίκτορ Οσιμέν, από τον πρώτο αγώνα των «ροσονέρι» με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Στέφανο Πιόλι και η Μίλαν αντιμετωπίζουν αύριο (12/04) τη Νάπολι στο «Diego Armando Maradona» στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «με ή χωρίς τον Οσιμέν, η Νάπολι τρομάζει».

Αυτό δήλωσε μιλώντας σήμερα (11/04) στους δημοσιογράφους, ενώ λίγο μετά επιβεβαιώθηκε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του ιταλικού νότου. «Είμαστε ήρεμοι. Έχουμε προετοιμάσει τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο ΜακΚίσικ μέχρι το 2025 (vid)

Είναι ένας δύσκολος αγώνας, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε εξαιρετική εμφάνιση», είπε ο Πιόλι, που πανηγύρισε θρίαμβο (0-4) με τη Μίλαν στο ίδιο γήπεδο στις 2 Απριλίου σε αγώνα για τη Serie A.

«Το Champions League είναι μέρος της ιστορίας της Μίλαν, για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσουμε, γνωρίζοντας ότι η Νάπολι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», συμπλήρωσε ενώ για το 0-4 του πρωταθλήματος τόνισε: «Αυτή είναι μια άλλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά το ματς είναι από μόνο του ιστορικό. Η Νάπολι μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να παίξουμε καλά και να επιλέξουμε καλά τις αποφάσεις μας».

Η Μίλαν είναι η δεύτερη ομάδα με τα περισσότερα Κύπελλα Πρωταθλητριών/ Champions League (7, μετά τα 14 της Ρεάλ Μαδρίτης), με το τελευταίο από την σεζόν 2006-07 στην Αθήνα (2-1 τη Λίβερπουλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ