«Μάχες» σε Μαδρίτη και Μιλάνο

«Μάχες» σε Μαδρίτη και Μιλάνο

Με τις «τιτανομαχίες» Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι και Μίλαν - Νάπολι ολοκληρώνεται το πρώτο... πιάτο της φάσης των «8» του Champions League.

Με τις «τιτανομαχίες» Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι και Μίλαν – Νάπολι ολοκληρώνεται το πρώτο… πιάτο της φάσης των «8» του Champions League.

Στο «Μπερναμπέου» η «Βασίλισσα» υποδέχεται την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για δεύτερη συνεχή χρονιά στη φάση των «8».

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Λάσο: «Αυτήν την ομάδα θα αναλάβει…»

Ο Αντσελότι έκανε rotation το Σάββατο στο πρωτάθλημα προκειμένου να έχει φρέσκους όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη του πρώτου σημερινού προημιτελικού. Εκτός είναι μόνο ο αριστερός μπακ Μεντί, από ‘κει και πέρα δεν έχει προβλήματα ο Ιταλός προπονητής.

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος η Τσέλσι εδώ και καιρό, με τον Πότερ να αποτελεί παρελθόν και τους μπλε να ψάχνουν το επόμενο τεχνικό στον οποίο θα δώσουν τα κλειδιά της επόμενης ημέρας του συλλόγου. Ο στόχος του Champions League και της πρόκρισης στα ημιτελικά είναι εδώ, ωστόσο είναι και δύσκολος μιας και οι Λονδρέζοι έχουν απέναντι τους την πολυνίκη του θεσμού.

Σημαντικές απουσίες για την Τσέλσι, αφού παραμένουν εκτός ο στόπερ, Τιάγκο Σίλβα, ο επιθετικός χαφ Μάουντ, ο εξτρέμ Στέρλινγκ και ο επιθετικός Μπρόγια.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας Μίλαν και Νάπολι συγκρούονται στο Μιλάνο στον ιταλικό «εμφύλιο». Δεν έχει συμπληρωθεί ένας μήνας (19/3) από το… πάρτι που έστησε η Μίλαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όπου διέλυσε με 4-0 την επίδοξη πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έκανε «κρότο».

Στο «μέτωπο» των τραυματιών αμφίβολος για τους «ροσονέρι» είναι ο στόπερ Κουλουλού, ενώ  οι παρτενοπέι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ σκόρερ τους, Όσιμεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ