Πιόλι: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παραπάνω παίκτη»

Πιόλι: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παραπάνω παίκτη»

Ο τεχνικός της Μίλαν υποστήριξε με δηλώσεις του πως οι «ροσονέρι» μετά την αποβολή του Ανγκισά στον αγώνα με τη Νάπολι θα μπορούσαν να βάλουν κι άλλα τέρματα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημά τους.

Η Μίλαν έκανε το πρώτο βήμα για να φτάσει στους «4» του Champions League επικρατώντας της Νάπολι με 1-0 στο «Σαν Σίρο» με τέρμα του Μπενασέρ, ωστόσο σύμφωνα με τον Στέφανο Πιόλι, οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρό το προβάδισμά τους, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της Νάπολι.

Διαβάστε επίσης: Μίλησε ο Εσκοβάλ: «Αυτά έγιναν με τον Κλέιμαν στο μπαρ στο Κολωνάκι»

Συγκεκριμένα οι «παρτενοπέι» είδαν τον Ανγκισά να αποβάλλεται στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους «ροσονέρι» ωστόσο να μη μπορούν να σκοράρουν άλλο τέρμα και το προβάδισμα τους να είναι υπαρκτό μεν, αλλά όχι τόσο ισχυρό.

Ο τεχνικός των Μιλανέζων λοιπόν, υποστήριξε μετά το ματς τα εξής: «Η Νάπολι ξεκίνησε καλύτερα από εμάς, αλλά στη συνέχεια, ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Το μόνο μου παράπονο, είναι πως δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παραπάνω παίκτη που είχαμε στο γήπεδο από το 74ο λεπτό. Τώρα, πρέπει να πάμε στη Νάπολη με συγκέντρωση, αλλά και αυτοπεποίθηση».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες, η ομάδα του Μιλάνου είχε κερδίσει μέσα στην έδρα της Νάπολι με 4-0, ωστόσο ο αγώνας που θα γίνει την Τρίτη (18/04), θα είναι σίγουρα μια άλλη υπόθεση, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να περιμένει να δει αν θα έχει διαθέσιμο και τον Βίκτορ Οσιμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ