Κλοπ για τον φίλαθλο της Λίβερπουλ : «Το ποδόσφαιρο έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του»

Κλοπ για τον φίλαθλο της Λίβερπουλ : «Το ποδόσφαιρο έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον άτυχο φίλαθλο της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει πέσει σε κώμα μετά την επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκαν της Ρόμα. «Το ποδόσφαιρο έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του», είπε χαρακτηριστικά.

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 5-2 της Ρόμα στο Άνφιλντ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στον τελικό, ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, ένας φίλαθλος των «κόκκινων» τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση των χούλιγκαν της Ρόμα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι της Τρίτης (25/4), ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Στόουκ για το πρωτάθλημα και εξέφρασε την απογοήτευση του για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

«Νομίζω πως το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε την ομορφιά του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πιο άσχημο πρόσωπό του πριν απ’ το ματς.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την είδηση, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου στα αγγλικά. Δεν έπρεπε να συμβεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως περιστατικά σαν αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Προφανώς δεν έχω τη λύση στο πρόβλημα, όπως και κανείς άλλος. Όμως, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Όπως καταλαβαίνετε, οι σκέψεις μας αυτή την στιγμή είναι με τον Σιν και την οικογένειά του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ