Champions League: «Κλειδώνουν» τα ημιτελικά με ματσάρες σε Μόναχο και Μιλάνο

Champions League: «Κλειδώνουν» τα ημιτελικά με ματσάρες σε Μόναχο και Μιλάνο

Από απόψε το βράδυ θα γνωρίζουμε τους τέσσερις των ημιτελικών του Champions League.

Έπειτα από τις χθεσινές (18/4) μάχες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι και της Νάπολι με τη Μίλαν, μάθαμε τις δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League, ενώ απόψε (19/4) θα μάθουμε και τις άλλες δύο που ολοκληρώσουν το παζλ και θα μπουν στο… παρεάκι των «μερένχες» με τους «ροσονέρι».

Πρώτο παιχνίδι (22:00) με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του 3-0, σκορ με το οποίο οι «πολίτες» είχαν επιβληθεί των Βαυαρών στο «Etihad», έχοντας πάρει έτσι ένα ξεκάθαρο προβάδισμα που τους κάνει το απόλυτο φαβορί.

Για τον Τόμας Τούχελ εκτός παραμένουν οι Λούκας Ερνάντεζ, Μάνουελ Νόιερ και Πολ Βάνερ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει στη διάθεσή του τον Φιλ Φόντεν που επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς (22:00) η Ίντερ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα έχοντας ως παρακαταθήκη το υπέρ της 2-ο που εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι στο «Ντα Λουζ», θέλοντας έτσι να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά για πρώτη φορά από το 2010.

Ο Ρότζερ Σμιντ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αλεξάντερ Μπαχ και Γιούλιαν Ντράξλερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιχάιλο Ρίστιτς. Όσον αφορά το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάκι, εκτός θα είναι ο Μίλαν Σκρίνιαρ με τον Νταλμπέρτ και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέφαν Ντε Φράι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ