Βιέρι: «Με την απουσία του Λεάο, φαβορί η καλύτερη Ίντερ»

Βιέρι: «Με την απουσία του Λεάο, φαβορί η καλύτερη Ίντερ»

Ο πρώην επιθετικός των Μίλαν και Ίντερ, Κρίστιαν Βιέρι, έδωσε τα προγνωστικά του σχετικά με τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έθεσε φαβορί.

Ο «Μπόμπο» Βιέρι μίλησε για το μεγάλο ματς, ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έθεσε ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Ο άλλοτε επιθετικός και των δύο ομάδων του Μιλάνου, πιστεύει πως η Ίντερ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την συμπολίτισσα εν όψει του μεταξύ τους αγώνα (10/5,20:00).

Διαβάστε επίσης: «Άγρια» διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη: «Πιο κάτω δεν έχει – Κρίμα γιατί νόμιζα ότι…» (vid)

Η Ίντερ έρχεται από ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών για την Serie A, έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ η Μίλαν πέτυχε σημαντική νίκη για την έξοδο την Ευρώπη επί της Λάτσιο, με 2-0, σε αγώνα όμως που έχασε τον Λεάο και «τρέχει» ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων.

Μέσα στο 2023 άλλωστε η Ίντερ έχει κερδίσει 2 φορές την Μίλαν σε ισάριθμες αναμετρήσεις (1-0 για το πρωτάθλημα και 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ).

Στην μεγάλη απουσία του Ραφαέλ Λεάο για τους «Ροσονέρι», στέκεται ο Βιέρι και αναφέρει: «Η ικανότητα της Μίλαν μειώνεται κατά 50% με την απουσία του. Αυτός μαζί με τον Ερναντέζ είναι οι δύο κινητήριοι μοχλοί της Μίλαν, ειδικά στα μεγάλα ματς. Ο Λεάο είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα μόνος του».

Στο «gazzetta dello sport» μίλησε και για την κατάσταση της Ίντερ, λέγοντας: «Η Ίντερ θα εμφανιστεί σε καλύτερη κατάσταση. Τρία παιχνίδια, εννιά πόντοι, έντεκα γκολ, είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν που παραλίγο να χάσει από την Κρεμονέζε ή αυτή που κέρδισε εύκολα τη Λάτσιο; Η Ίντερ έχει καλύτερη ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Θεωρητικά, δε μπορεί να χάσει από κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ