Πιόλι: «Αύριο θα αποφασίσω για τη συμμετοχή του Λεάο»

Πιόλι: «Αύριο θα αποφασίσω για τη συμμετοχή του Λεάο»

Ο Στέφανο Πιόλι τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (10/05) ημιτελικού του Champions League με την Ίντερ, πως η συμμετοχή του Ράφαελ Λεάο είναι ανοιχτή και θα κριθεί πριν το ματς.

O Στέφανο Πιόλι δήλωσε ότι θα περιμένει έως αύριο προκειμένου να καταλήξει σχετικά με τη συμμετοχή του Ραφαέλ Λεάο στον πρώτο ημιτελικό (10/5) στο Champions League, της Μίλαν με την Ίντερ.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μίλαν αυτή τη σεζόν με 13 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά άντεξε μόνο 12 λεπτά στη νίκη με 2-0 του Σαββάτου επί της Λάτσιο πριν αποχωρήσει μετά από μυϊκό τραυματισμό.

Διαβάστε επίσης: Νέα ρεζιλίκια στην ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος θα ρωτήσει τις ομάδες που θέλουν να παίξουν – Μαρινάκης: «Έχετε εξευτελίσει τα πάντα»

Ο Πιόλι είπε ότι ο Λεάο είτε θα ξεκινήσει το παιχνίδι είτε δεν θα παίξει καθόλου, προσθέτοντας ότι ο Βέλγος εξτρέμ Αλέξις Σαλεμάκερς είναι πιθανός αντικαταστάτης του για τον αγώνα στο «Σαν Σίρο».

«Σήμερα ο Λεάο προπονήθηκε, αύριο θα αποφασίσω τι θα κάνω», είπε ο Πιόλι στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι δεν αγχώνεται για τη φυσική κατάσταση του 23χρονου.

«Θα πάω για ύπνο ήσυχα απόψε, ούτως ή άλλως το πρωί ο Ράφα και ο γιατρός θα μου πουν για την κατάστασή του. Αν είναι καλά θα κληθεί, αλλιώς όχι. Αν το τεστ είναι καθαρό, μπορεί να παίξει. Εάν δεν είναι καθαρό, δεν μπορεί να παίξει. Θα προτιμούσα να το κάνω σήμερα, αλλά δεν ήταν δυνατό», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Μίλαν.

Η Μίλαν έχει μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα υποχωρώντας στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Ίντερ.

Ωστόσο, ο Πιόλι επέλεξε να επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή της πορεία κατά την οποία απέκλεισε την Τότεναμ στους «16» και τη Νάπολι στα προημιτελικά.

«Μιλάμε για Champions League, δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα αλλά μια εξαιρετική πορεία. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το τελευταίο βήμα πριν κερδίσουμε έναν τελικό Champions League, κάτι που δεν έχει συμβεί σε όλους. Το κίνητρο είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι το πιο δύσκολο, γιατί είναι ένας ημιτελικός Champions League. Αλλά είναι επίσης όμορφο να προετοιμάζεσαι, να βιώνεις, να παίζεις. Προσπάθησα να μεταδώσω συγκέντρωση και ευτυχία στην ομάδα για να ζήσεις αυτές τις στιγμές», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ