Πιόλι: «Σε πολλές περιπτώσεις είδα τον διαιτητή να χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και σταθμά»

Πιόλι: «Σε πολλές περιπτώσεις είδα τον διαιτητή να χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και σταθμά»

Ο τεχνικός της Μίλαν αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο είχε νευριάσει με τον διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στην Ίντερ.

Άλλα μέτρα και σταθμά… Η Μίλαν ηττήθηκε από την Ίντερ με 2-0 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League στο «Σαν Σίρο» με τον Στέφανο Πιόλι να δείχνει απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος με τον Ισπανό διαιτητή της αναμέτρησης Χιλ Μανθάνο, ο οποίος -όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός- χρησιμοποιούσε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά σε βάρος της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Σλούκας αναδείχθηκε MVP των Game 5 της Euroleague (vid)

«Οι λόγοι για τους οποίους στο τέλος θύμωσα με τον διαιτητή; Γιατί σε πολλές περιπτώσεις τον είδα να χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και σταθμά», τόνισε σε ερώτηση που του έγινε ο Πιόλι, στα μικρόφωνα του «Prime Video».

Κατόπιν δήλωσε πως δε θέλει να αναφερθεί σε κάτι άλλο ως προς την διαιτησία και προχώρησε στην ανάλυση της αναμέτρησης τονίζοντας τα εξής:

«Η Ίντερ έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Λυπούμαστε γιατί θέλαμε άλλη απόδοση και άλλο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό γιατί οι αγώνες μπορούν να αλλάξουν. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ