Το γκολ του Μπενζεμά, η Μπαρτσελόνα και ο… Ολυμπιακός! (pic, vid)

Το γκολ του Μπενζεμά, η Μπαρτσελόνα και ο… Ολυμπιακός! (pic, vid)

Πώς συνδέεται το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά για το 1-1 της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός;

Το γκολ της ισοφάρισης του Καρίμ Μπενζεμά στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ήταν το… υπ’αριθμόν 54 του Γάλλου άσου στο Champions League, γεγονός που τον φέρνει στη 5η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης των… αστεριών, πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο (120), Λιονέλ Μέσι (100), Ραούλ Γκονζάλες (71), Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (56)!

Αυτό βέβαια που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το εξής: προηγήθηκαν 28(!) πάσες μέχρι η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Ούλραϊχ από το κεφάλι του πολύπειρου επιθετικού, για το 1-1 της Βασίλισσας στον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων.

 

Μόνο μία φορά φέτος στο θεσμό έχει «γεννηθεί» κάποιο τέρμα μετά από περισσότερες μεταβιβάσεις. Πότε ήταν αυτό; Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό στις 18 Οκτωβρίου του 2017. Συγκεκριμένα στο γκολ του Λούκας Ντιν στο 64ο λεπτό του αγώνα των δύο ομάδων στο Καμπ Νου προηγήθηκαν 29 πάσες.

https://twitter.com/OptaJean/status/991395252945682433

Θυμηθείτε το ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ