Champions League: Με τον… αέρα δυο τερμάτων η Ίντερ κόντρα στη Μίλαν (vid)

Champions League: Με τον… αέρα δυο τερμάτων η Ίντερ κόντρα στη Μίλαν (vid)

Η τυπικά γηπεδούχοι «νερατζούρι» αγωνίζονται στο «Σαν Σίρο» κόντρα στους «ροσονέρι» σε έναν αγώνα που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Με τον… αέρα δυο τερμάτων. Η Ίντερ αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» σήμερα στις 22:00 για τα ημιτελικά του Champions League με τον… αέρα. Αυτόν των δυο τερμάτων που κρατούν παρακαταθήκη οι «νερατζούρι» από τον πρώτο αγώνα όταν και είχαν επικρατήσει της ομάδας του Στέφανο Πιόλι με 2-0 ή μάλλον με 0-2 αφού ήταν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία: «Ελπίζω να πάρουμε και το κύπελλο – Μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω»

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς το πλεονέκτημα για τους ποδοσφαιριστές του Σιμόνε Ιντσάγκι είναι τεράστιο ωστόσο οι «ροσονέρι» δε θα παρατήσουν τα όπλα. Σε αυτό θα συμβάλλει βέβαια και ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής τους. Μιλάμε φυσικά για τον Ράφαελ Λεάο ο οποίος στον πρώτο αγώνα δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού αλλά τώρα θα είναι παρών για τη Μίλαν όπως δήλωσε και ο Στέφανο Πιόλι.

Με αυτόν στη θέση των εξτρέμ οι «ροσονέρι» θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να φτάσουν ξανά σε τελικό Champions League μετά το 2007 (όταν και το κατέκτησαν) την ώρα που οι «νερατζούρι» απλά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το υπέρ τους 2-0 και αν είναι δυνατόν να σκοράρουν και να φτάσουν εκείνοι σε τελικό Champions League μετά από 13 χρόνια (και εκείνοι το είχαν κατακτήσει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ