Λαουτάρο Μαρτίνες: Σαν άλλος… Ζανέτι, έστειλε την Ίντερ στον τελικό (pic)

Λαουτάρο Μαρτίνες: Σαν άλλος… Ζανέτι, έστειλε την Ίντερ στον τελικό (pic)

Ηγέτης όνομα και πράγμα, o Λαουτάρο Μαρτίνες, που έστειλε την Ίντερ στον τελικό του Champions League, με μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μίλαν.

Εμφάνιση βγαλμένη από άλλη εποχή πραγματοποίησε χτες το βράδυ ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο αρχηγός της Ίντερ, οδήγησε τους «νερατζούρι» στον τελικό του Champions League, βοηθώντας τους να νικήσουν ξανά την Μίλαν (1-0), στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός, δεν σημείωσε απλά το γκολ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του, αλλά και δύο ακόμη αξιοσημείωτα ρεκόρ, που τον εδραιώνουν στις σελίδες της ιστορίας της Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ για μια θέση στον τελικό με 3.60 & 4.25

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καριέρα του, ο Λαουτάρο σημειώνει περισσότερα από 25 γκολ. Αυτό, το καταφέρνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, γεγονός που δείχνει πως αποκτά συνέπεια στο σκοράρισμα.

Ταυτόχρονα, με το χτεσινοβραδινό του γκολ, έφτασε τα 8 απέναντι στη Μίλαν και βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ απέναντι της, στην ιστορία της Ίντερ, πίσω από τεράστιες μορφές των «νερατζούρι». Στην κορυφή της σχετικής λίστας, ο Τζιουζέπε Μεάτσα είναι πρώτος με 12 τέρματα και δεύτερος ο Ίστβαν Νάιερς με 11.

Όλα αυτά, του «χάρισαν» το βραβείο του MVP της αναμέτρησης και θα πάει σίγουρα με άλλον «αέρα» στον τελικό, όπου απέναντί του θα βρει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λαουτάρο, αφού στέφθηκε Πρωταθλητής Κόσμου, με την Αργεντινή, στο περασμένο Μουντιάλ του Κατάρ, επέστρεψε αποφασισμένος να βοηθήσει την Ίντερ να πετύχει τους στόχους της και γιατί όχι αυτός να μην είναι η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σαν άλλος… Ζανέτι.

Επιμέλεια: Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ