«Etihad» όπως λέμε Καραϊσκάκη (vids)

«Etihad» όπως λέμε Καραϊσκάκη (vids)

Ο Ολυμπιακός ανήκει σε ένα κλειστό γκρουπ ομάδων, από την έδρα των οποίων δεν έχει... περάσει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης. Αποδεικνύουν έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πόσο... δύσκολη έδρα είναι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον οποιονδήποτε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τη συντριβή χθες από την Μάντσεστερ Σίτι αφού ηττήθηκε στο «Etihad» με 4-0 και έμεινε εκτός τελικού του Champions League. Μάλιστα η «βασίλισσα» πάντα όταν παίζει κόντρα στη Σίτι περνάει δύσκολα και ποτέ δεν έχει φύγει με νίκη από εκεί. Συγκεκριμένα οι Μαδριλένοι 5 φορές έχουν αγωνιστεί στη σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση με τους «πολίτες» στο Μάντσεστερ και ποτέ δεν έχουν νικήσει εκεί.

Διαβάστε επίσης: Γιασικεβίτσιους: «Είμαι στο σπίτι μου, συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση.»

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που δυσκολεύουν την ομάδα της Μαδρίτης. Στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν ποτέ οι Μαδριλένοι δεν έχουν κερδίσει σε 7 αγώνες στο «Σαν Σίρο». Επίσης έχουν 0/4 στο Αϊντχόφεν με την ομώνυμη ομάδα, 0/4 κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και φυσικά 0/4 κόντρα σε μια ομάδα που το «σπίτι» της στην Ευρώπη ειδικά, είναι «καμίνι» και κανείς δεν περνάει καλά.

Μιλάμε φυσικά για τον Ολυμπιακό. Τέσσερις φορές η ομάδα της Μαδρίτης έχει έρθει αντιμέτωπη με τους Πειραιώτες, ποτέ όμως, ακόμα και με ρόστερ «γκαλάκτικος» δεν έχει φύγει με νίκη από το Φάληρο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των δυο στο Φάληρο στις 4 αναμετρήσεις:

Σεζόν 1997-98: Ολυμπιακός – Ρεάλ: 0-0

σεζόν 1999-00: Ολυμπιακός – Ρεάλ: 3-3

σεζόν 2005-06: Ολυμπιακός – Ρεάλ:2-1

σεζόν 2007-08: Ολυμπιακός – Ρεάλ: 0-0

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν αποδεικνύεται ότι το Φάληρο είναι πολύ ισχυρό. Τόσο όσο να μην αφήνει μία… «βασίλισσα» να πανηγυρίσει διπλό μέσα στο «Καραϊσκάκης» και φυσικά όταν μιλάμε για τη Ρεάλ ίσως την κορυφαία ομάδα του πλανήτη στο ποδόσφαιρο καταλαβαίνουμε ότι το επίτευγμα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η νίκη του Ολυμπιακού τη σεζόν 2005-06 με 2-1 επί της Ρεάλ στα πλαίσια των ομίλων του Champion League:

Το χορταστικό 3-3 τη σεζόν 1999-00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ