Λουκάκου: «Όλοι εμείς που αγαπάμε την Ίντερ νιώθουμε σκ@τ@» (pic)

Λουκάκου: «Όλοι εμείς που αγαπάμε την Ίντερ νιώθουμε σκ@τ@» (pic)

Το μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι έστειλε ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου.

Η Ίντερ «λύγισε» από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League και είδε τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα να κατακτούν το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών του τελικού για τους «νερατζούρι» ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Βέλγος επιθετικός θέλησε μέσα από μια ανάρτησή του στα social media να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας για την υποστήριξη, ενώ όπως ανέφερε όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα νιώθουν άσχημα μετά τον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Άρης προσπάθησε να «κλείσει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα – Φοβερές αποκαλύψεις για μια ιστορία…

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Ίντερ για την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη τη σεζόν. Εσείς παιδιά είστε δίπλα μας κάθε στιγμή και προσωπικά θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό.

Δεν ήταν γραπτό να συμβεί. Δώσαμε τα πάντα. Νιώθουμε σκ@τ@ όλοι εμείς που αγαπάμε αυτόν τον πανέμορφο σύλλογο. Η Ίντερ έχει όμως ακόμη πείνα και θα πολεμήσουμε με την ελπίδα να φτάσουμε αυτή τη στιγμή δόξας μία ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ