Όταν ο Άρης προσπάθησε να «κλείσει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα – Φοβερές αποκαλύψεις για μια ιστορία…

Όταν ο Άρης προσπάθησε να «κλείσει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα – Φοβερές αποκαλύψεις για μια ιστορία…

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε φτάσει πολύ κοντά στην πρόσληψη του Γκουαρντιόλα, αλλά... - Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Κόντης για τον Πεπ, αλλά και για τον Χουάν Μάτα!

Μια… ανάσα από την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε πριν από λίγα χρόνια ο Αρης, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας (Metropolis 95.5), αποκάλυψε ότι ο Αρης όταν είχε ανέβει από την Β’ Εθνική στη μεγάλη κατηγορία, είχε προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τότε ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα Β’.

Ο Κόντης και οι συνεργάτες του είχαν ταξιδέψει στην Ισπανία για να μιλήσουν από κοντά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια ήρθε και στην Ελλάδα για δεύτερη γύρο επαφών, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Ισπανός τεχνικός δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο του Αρη, με την ομάδα της συμπρωτεύουσας να καταλήγει στον Γκιγιέρμο Ογιος (2006).

«Τη χρονιά που είχε ανέβει ο Άρης από τη Β Εθνική, είχαμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με ένα μοντέλο με λάτιν ποδοσφαιριστές, εμείς βάλαμε στο πλάνο τον Γκουαρντιόλα που τότε ήταν προπονητής στη Μπαρτσελόνα Β , είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ισπανία, με τον ίδιο να έρχεται και στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του και πήραμε τον Όγιος», ανέφερε αρχικά.

Για τους λόγους που δεν ήρθε: «Τότε η ομάδα είχε νοοτροπία β εθνικής, είχε έρθει ο Πεπ στη Θεσσαλονίκη και είδε τις εγκαταστάσεις και την κατάσταση στα αποδυτήρια με πεταμένα ρούχα σε καρότσια σούπερμαρκετ, κάλτσες , παπούτσια και αυτό ήταν ένας λόγος που αποφάσισε να μην έρθει στην ομάδα, με τον Όγιος να είναι ο εκλεκτός».

Στη συνέχεια μάλιστα ο Γιάννης Κόντης αποκάλυψε ότι ο Αρης είχε φτάσει κοντά και στην απόκτηση του Χουάν Μάτα, αλλά η μεταγραφή του χάλασε για 30.000 ευρώ!

Ενώ για τον Μάτα, σημείωσε: «Είχαμε κλείσει τη μεταγραφή του Χουάν Μάτα, αλλά χάλασε για 30.000 ευρώ που ήθελε ο ίδιος για την προμήθεια της μεταγραφής, ενώ τότε αυτό που δινόταν ήταν το μάξιμουμ 5.000 ευρώ, με τον πατέρα του στη συνέχεια να γίνεται μάνατζερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ