Αρτέμ Ντόβμπικ: Το τανκ με τα 29 γκολ θυμίζει στον Παναθηναϊκό ότι καίγεται για στόπερ (vids)

Αρτέμ Ντόβμπικ: Το τανκ με τα 29 γκολ θυμίζει στον Παναθηναϊκό ότι καίγεται για στόπερ (vids)

Ποιος είναι ο «δολοφόνος» της Ντνίπρο-1, Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει Νο1 απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού...

Εδώ και λίγες ώρες η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του Παναθηναϊκού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, την Ουκρανική Ντνίπρο-1.

Οι πράσινοι θα κληθούν να ξεπεράσουν τον εμπόδιο των Ουκρανών, προκειμένου να συνεχίσουν προς τον μεγάλο τους στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στους προνομιούχους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η Σερβέτ, ο Μαρτίνεθ, η Λουκέρνη και ο Μαρτίνς… (vid)

Ωστόσο για να καταφέρουν θα πρέπει πρώτα από όλα να περιορίσουν την δράση του Αρτέμ Ντόβμπικ.

Πρόκειται για το μεγάλο αστέρι των αντιπάλων του τριφυλλιού, με την χρηματιστηριακή του αξία, να φτάνει τα 11 εκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt), ενώ ήδη ο 25χρονος επιθετικός έχει προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες για την απόκτησή του.

Τη φετινή σεζόν κατέγραψε εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας βρει 29 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μοιράζοντας οκτώ ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αναμφίβολα αναμένεται να αποτελέσει τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνάμα της άμυνας των πράσινων…

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ντνίπρο -1

Η φετινή εξαιρετική σεζόν του ήταν η συνέχεια όσων έχουν συμβεί την τελευταία τριετία που ο Ντόβμπικ αγωνίζεται με την φανέλα των Ουκρανών. Πιο συγκεκριμένα μέσα σε τρεις σεζόν ο Ντόβμπικ έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 53 γκολ σε 84 παιχνίδια ενώ έχει δώσει και 13 ασίστ.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ήταν η αιτία, προκειμένου οι ιθύνοντες της Ντνίπρο -1 να «τρέξουν» να τον «δέσουν» μέχρι το 2025.

Νο1 απειλή για την «γυμνή» άμυνα του Παναθηναϊκού 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανίζεται αρκετά ενεργός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι (Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς), ωστόσο όλοι γνωρίζουν στο πράσινο «στρατόπεδο» πως η ομάδα «φωνάζει» άμεσα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Με την αποχώρηση του Σάρλια, αλλά και με το μένω ή φεύγω του Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός στόπερ που θα πλαισιώσει τους Σέκεφελντ και Μάγκνουσον.

Ήδη έχουν πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι με μερικά από αυτά που έχουν ξεχωρίσει να είναι των Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Γούτα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Με όλα τα παραπάνω και με το αντάμωμα με τον Ντόβμπικ να πλησιάζει καταλαβαίνει κανείς πως στο τριφύλλι, πρέπει να βιαστούν ώστε να θωρακίσουν τα μετόπισθεν τους.

Άλλωστε ήδη άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν εντοπίσει τον κίνδυνο. Μένει να δούμε το αν θα καταφέρουν να τον περιορίσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ