Πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στο Champions League: Απίθανο κάζο για Φερεντσβάρος, τι αλλάζει για την Ένωση

Πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στο Champions League: Απίθανο κάζο για Φερεντσβάρος, τι αλλάζει για την Ένωση

Η Φερεντσβάρος έχασε με 0-3 από την Κλάκσβικ των Νησιών Φερόε (0-0 το πρώτο ματς) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League. Νέα δεδομένα για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ.

Κάζο που θα θυμάται για χρόνια υπέστη η Φερεντσβάρος στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League! Η ουγγρική ομάδα ηττήθηκε με 0-3 στην έδρα της από την Κλάκσβικ των Νησιών Φερόε και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτο ματς έμεινε εκτός συνέχειας από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Η Φερεντσβάρος αποτελούσε μία εκ των πιθανών αντιπάλων της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο, με τον αποκλεισμό της να φέρνει το ζευγάρι της Μόλντε με την Ελσίνκι (εφόσον οι Φινλανδοί αποκλείσουν την Λαρν) στους ισχυρούς και άρα στους υποψήφιους αντιπάλους για την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από τον Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός

Τα πέντε ζευγάρια που κλείδωσαν ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας όσον αφορά στους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)

Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Κοπεγχάγη (Δανία)

Ζαλγκίρις (Λιθουανία) – Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Ρακόβ (Πολωνία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)

Ελσίνκι (Φινλανδία) ή Λάρν (Βόρειος Ιρλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία)

Το έκτο και τελευταίο υποψήφιο ζευγάρι θα προκύψει από τα εξής δεδομένα. Αν η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκλείσει την Εσπεράνγκε (πρώτο παιχνίδι 1-1) τότε θα παίξε στον επόμενο γύρο με τη Ζρίνσκι και αυτό το ζευγάρι θα είναι υποψήφιο για να παίξει με την ΑΕΚ.

Αν όμως οι Σλοβάκοι αποκλειστούν, τότε το έκτο ζευγάρι θα είναι αυτό της Λουντογκόρετς με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας, εφόσον οι Βούλγαροι ανατρέψουν το 2-0 που έχασαν από την Μπαλκάνι στο πρώτο παιχνίδι. Αν αποκλειστούν και οι Σλοβάκοι και οι Βούλγαροι ωστόσο, τότε στο γκρουπ των ισχυρών ανεβαίνει το ζευγάρι της Σέριφ Τίρασπολ με την Μακάμπι Χάιφα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ