Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» στο Champions League κόντρα στην Ντνίπρο

Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» στο Champions League κόντρα στην Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (25/07, 21:00) την ουκρανική Ντνίπρο για το πρώτο παιχνίδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμος να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι είναι ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει σήμερα (25/07, 21:00) την Ντνίπρο από την Ουκρανία, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και την προσπάθειά του στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μίροτιτς στον Παναθηναϊκό: «Οργιάζουν» οι φήμες – «Τέλος» ο Σενγκέλια!

Οι «πράσινοι» μάλιστα έμαθαν χθες και τον αντίπαλό τους σε περίπτωση πρόκρισης, με την κληρωτίδα να φέρνει στον δρόμο τους τη Μαρσέιγ, αν ξεπεράσουν τον εμπόδιο της Ντνίπρο.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο Κόζιτσε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που συνεχίζει να βασανίζει την Ουκρανία, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει στο πλευρό του περίπου 800 φίλους του, από Ελλάδα, Σλοβακία και γύρω περιοχές.

Στα αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε χθες να κάνει μία από τις δύο αλλαγές που είχε στη διάθεσή του για την ευρώ-λίστα του «τριφυλλιού», αντικαθιστώντας τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με τον Κάρλος Ζέκα, επιθυμώντας να έχει μία επιπλέον λύση στον άξονα, από την στιγμή που είδε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος να δώσει κανονικά το παρών.

«Δουλέψαμε πολύ αυτές τις έξι εβδομάδες και μέσα από τα φιλικά προετοιμαστήκαμε. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, δύο καλές ομάδες. Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Όλη μας η προσπάθεια ήταν να βρεθούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η προετοιμασία με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αλλά αύριο στο γήπεδο θα δούμε πόσα από αυτά που κάναμε θα βγουν στον αγωνιστικό χορτάρι. Όταν δεν έχεις παιχνίδια είναι δύσκολο να προβλέψεις. Είναι δύο παιχνίδια και πρέπει να εκμεταλλευθούμε τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, γιατί θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κύριο πράγμα είναι να είμαστε ήρεμοι, σίγουροι για τον εαυτό μας και για τις πράξεις μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν αυτό που συμφωνήσαμε, ώστε να τα μεταφέρουν όλα αυτά στο γήπεδο και φυσικά να έχουν την επιθυμία να νικήσουν, για να δουν οι φίλαθλοι ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να νικήσουν. Αυτή η επιθυμία θα του δώσει δύναμη», ανέφερε σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής της Ντνίπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ