Ο Νέστορ Αραούχο τα βρήκε με την ΑΕΚ – Απομένει η συμφωνία με την Αμέρικα

Ο Νέστορ Αραούχο τα βρήκε με την ΑΕΚ – Απομένει η συμφωνία με την Αμέρικα

Πληροφορίες από το Μεξικό φέρνουν τον Νέστορ Αραούχο πολύ κοντά στην «Ένωση», αναφέροντας πως απομένει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Νέστορ Αραούχο ετοιμάζεται να γίνει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, όπως παρουσιάζουν στο Μεξικό.

Ο Μεξικανός κεντρικός αμυντικός μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα με την «Ένωση» και απομένει η τελική συμφωνία ανάμεσα στην Κλαμπ Αμέρικα, όπου και ανήκει, με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο για Φέινγκολντ και Ολυμπιακό στο Ισραήλ – Ποιος είναι ο νεαρός μπακ

Η ιστοσελίδα «americamonumental.bolavip.com», με βάση πληροφορίες του δημοσιογράφου Φερνάντο Εσκιβέλ, κάνει λόγο για συμφωνία του 31χρονου στόπερ με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά αναφέρει: «Το μέλλον του σέντερ μπακ φαίνεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα, με μια ομάδα που είναι γνωστή για τη δυνατή παρουσία της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του, έφτασαν σε αίσιο τέλος.

Τώρα απομένει το πιο σημαντικό πράγμα: η συμφωνία ανάμεσα στην Αμέρικα και την ελληνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι στα 400-500.000 δολάρια, αλλά αναμένεται να γεφυρωθεί».

Ο Αραούχο αποτελεί προσωπική επιλογή και του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον γνωρίζει από το Μεξικό, διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και στην ΑΕΚ πιστεύουν πως θα μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα, με την παρουσία και των Πινέδα, Πιζάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ