Παναθηναϊκός: Επιπλέον εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο!

Παναθηναϊκός: Επιπλέον εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο!

Η επιστροφές των εισιτηρίων από τους φίλους της Ντνίπρο, έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να διαθέσει επιπλέον εισιτήρια στους φίλους της ομάδας, ενόψει της ρεβάνς με τους Ουκρανούς στη Λεωφόρο (1/8).

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν κάποιες επιστροφές εισιτηρίων από την ουκρανική ομάδα, με αποτέλεσμα αυτά να τεθούν στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Μαρτίνεθ για τις μεταγραφές: «Θα έχουμε αρκετές αφίξεις, αλλά και αποχωρήσεις»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θέτει άμεσα προς διάθεση περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων του αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο, τα οποία προέκυψαν από επιστροφές λόγω περιορισμένης προσέλευσης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006281. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ