Αυτή είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρουμε πως δηλητηριάστηκαν»

Αυτή είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρουμε πως δηλητηριάστηκαν»

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει από την πλευρά των Ουκρανών, πως πολλά μέλη της αποστολής υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία ευθύνη.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, στις καταγγελίες που έκανε ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, πως 15 μέλη της Ντνίπρο υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, αλλά και για κακή φιλοξενία από πλευράς των «Πρασίνων».

Από τον Παναθηναϊκό αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη τους προσάπτεται, διευκρινίζοντας πως για την καθυστέρηση που είχε το λεωφορείο των Ουκρανών, αρμόδια ήταν η ΕΛ.ΑΣ., που είχε σχεδιάσει τον τρόπο μετακίνησης της Ντνίπρο, με πιο αυστηρά μέτρα να έχουν ληφθεί σε σχέση με άλλες περιπτώσεις, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης: Κόντρα στο ρεύμα: 8+2 κορυφαία ποδοσφαιρικά ονόματα που απέρριψαν την Σ. Αραβία

Οι «Πράσινοι» δεν μπορούν να γνωρίζουν πως δηλητηριάστηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Ντνίπρο, κάτι που ξεκαθάρισαν μάλιστα και στους ανθρώπους της UEFA στην πρωινή σύσκεψη, εν όψει του βραδινού αγώνα, ξεκαθαρίζοντας πως βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών σε ότι χρειαστούν.

Όσον αφορά τα παράπονα για τις ελλείψεις στο γήπεδο της «Λεωφόρου», υποστηρίζουν πως σίγουρα δεν έλειπε κάτι καθώς φροντίζουν πάντα να είναι οργανωμένοι για όποια ομάδα έρχεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ