Μπίστσαν: «Η ΑΕΚ είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία…»

Μπίστσαν: «Η ΑΕΚ είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία…»

Τι είπε για την ΑΕΚ ο Ιγκόρ Μπίστσαν.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρασε και από το Καζακστάν, κλείνοντας… ραντεβού με την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αστάνα, ο κόουτς των Κροατών, Ιγκόρ Μπίστσαν, αναφέρθηκε και στο επικείμενο συναπάντημα με την Ενωση.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

«Τελειώσαμε την ιστορία με την Αστάνα. Ήμασταν αρκετά καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να έχει την αίσθηση ότι μπορεί να μας εκπλήξει και να μας κάνει νευρικούς, θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, είχαν και εκείνοι βέβαια ευκαιρίες, άξιζαν ίσως ένα γκολ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπίστσαν.

«Αρχίσαμε να νιώθουμε κουρασμένοι, προς το τέλος τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά, διότι αυτό ήταν ένα άβολο εκτός έδρας παιχνίδι για διάφορους λόγους.

Η ΑΕΚ είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία, τώρα θα ασχοληθούμε πρώτα με τον Γκόριτσα και μετά με τους Έλληνες», τόνισε ο κόουτς της Ντιναμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ