Μπίστσαν: «Να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την ΑΕΚ»

Μπίστσαν: «Να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την ΑΕΚ»

Ο Ιγκόρ Μπίστσαν μίλησε για το παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Γκόριτσα αλλά δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και σε αυτά που έρχονται με αντίπαλο την ΑΕΚ.

H Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει την Γκόριτσα (5/8) για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς πριν από αυτό με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» και ο Ιγκόρ Μπίστσαν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ένωση.

Ο προπονητής της πρωταθλητών Κροατίας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρωθεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει η Ντιναμό να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το «ελληνικό κόλπο» του καλοκαιριού ήρθε να θυμίσει τα… αυτονόητα

Όσα είπε ο Μπίστσαν:

«Επιστρέψαμε στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη το πρωί και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού. H κούραση είναι ακόμη εμφανής αλλά στρεφόμαστε στο αυριανό ματς κόντρα στην Γκόριτσα.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεκουραστεί, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον, περιμένω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως με την Ίστρα. Η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και οι δύο αγώνες είναι σημαντικοί. Η Ευρώπη είναι η πιο σημαντική σε αυτή τη φάση της σεζόν, αλλά σίγουρα επηρεάζει και το τι συμβαίνει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε για την Γκόριτσα, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πίεση για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση. Ελπίζω να έρθουν όλα όπως τα φανταζόμαστε και να κερδίσουμε την Γκόριτσα. Αν πρόκειται να παλέψουμε, ας το κάνουμε, απλά και εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ