Αυτή είναι η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μέσα ο Βίντα

Αυτή είναι η λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μέσα ο Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι στη λίστα των 25 παικτών που δήλωσε η ΑΕΚ στην UEFA για τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρόλο που είναι αμφίβολος για το πρώτο. Τι ισχύει για τον Πόνσε...

Γνωστή έγινε η λίστα που έστειλε αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/8) η ΑΕΚ στην UEFA ενόψει των δύο αναμετρήσεών της με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε αυτή βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν περιθώριο για δύο αλλαγές μέχρι και μία μέρα πριν το πρώτο ματς με τους Κροάτες.

Στη λίστα είναι κανονικά ο Ντομαγκόι Βίντα, παρά το γεγονός ότι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τρίτης (8/8, 21:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω του προβλήματος που αποκόμισε από το φιλικό με την Τράμπζονσπορ. Ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα της αποκατάστασης και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τον Σβεντ: «Μίλησα με τον Ολυμπιακό πριν από μία εβδομάδα» (pic)

Από εκεί και πέρα, μέσα είναι ο Ροντόλφο Πισάρο ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Σέρχιο Αραούχο και Πάολο Φερνάντες, όπως και οι Ραντόνια, Πήλιος, Γεμπόα και Λαμαράνα. Η λίστα καταρτίστηκε βάσει των περιορισμών που υπάρχουν από την UEFA, με την ΑΕΚ να πρέπει να δηλώσει 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη), τέσσερις γηγενείς προερχόμενους από άλλες ελληνικές ομάδες και τέσσερις γηγενείς της ίδιας της ομάδας. Όσο για τον Έκι Πόνσε που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, το πιθανότερο είναι πως θα αποτελέσει τη μία αλλαγή που δικαιούται να κάνει η ΑΕΚ.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πισάρο, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Μαχαίρας, Ζίνι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ