Βόμβα στην ΑΕΚ: Κλείνει Εζέκιελ Πόνσε για την επίθεση (pic & vid)

Βόμβα στην ΑΕΚ: Κλείνει Εζέκιελ Πόνσε για την επίθεση (pic & vid)

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Εζεκίελ Πόνσε για τη θέση του σέντερ φορ. To αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το επιβεβαιώνει η Ένωση.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε βρίσκεται η ΑΕΚ! Την αποκάλυψη έκανε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τονίζοντας πως η Ενωση βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την Ελτσε για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν τα παραπάνω επισημαίνοντας πως υπάρχει ουσιαστικά προφορική συμφωνία και μέσα στην Παρασκευή αναμένεται να τελειώσει η μεγάλη μεταγραφή. Ο Αργεντινός φορ αποκτήθηκε πέρσι από την ισπανική ομάδα αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ και με ένα τέτοιο ποσό θα κλείσει και η επιστροφή του στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: Ο Κορδόν μίλησε με Λας Πάλμας για τον περιζήτητο Σέρχι Καρντόνα

Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε έναν ακόμη σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τους Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ, με τον Πόνσε να είναι ο ιδανικός. Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ΑΕΚ, το 2018-19, όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ρόμα και σε 43 ματς πέτυχε 21 γκολ με 5 ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου εκείνη τη χρονιά. Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στη Ρόμα η οποία τον πούλησε στην Σπαρτάκ Μόσχας αντί τριών εκατ. ευρώ.

Με τη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε σε 73 ματς έχοντας 25 γκολ και 5 ασίστ πριν φύγει δανεικός τον Ιανουάριο του 2022 για την Έλτσε που το καλοκαίρι του ίδιου έτους τον αγόρασε. Με την ισπανική ομάδα δεν έκανε καλή σεζόν πέρσι αφού σε 37 ματς είχε μόλις 6 γκολ και 1 ασίστ ενώ μετά τον υποβιβασμό της Έλτσε δεν ήθελε να μείνει και να παίξει στη Β’ κατηγορία. Έτσι η ΑΕΚ έκανε κίνηση-ματ και θα τον φέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια με μεταγραφή και με πολυετές συμβόλαιο αυτή τη φορά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ