ΑΕΚ: Πετάει στο Ζάγκρεμπ για να απαντήσει… ποδοσφαιρικά

ΑΕΚ: Πετάει στο Ζάγκρεμπ για να απαντήσει… ποδοσφαιρικά

Η ΑΕΚ πετάει με κατεύθυνση το Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Champions League κόντρα στην Ντιναμό. Τι σκέφτεται ο Αλμέιδα.

Τα όσα έγιναν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έχουν συγκλονίσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να απαντήσει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Η οικογένεια της «Ένωσης» ακόμη θρηνεί την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από την επιδρομή των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ματίας Αλμέιδα όμως να θέλει να προετοιμάσει την ομάδα για έναν σημαντικό αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Σλούκα…

Ο Αργεντίνος προπονητής άφησε πίσω στην Αθήνα τους Μίγιατ Γκατσίνοβιτς ο οποίος είναι ανέτοιμος και τον εκτός ευρωπαϊκής λίστας Εζέκιελ Πόνσε. Συνολικά στην Κροατία ταξίδεψαν 23 ποδοσφαιριστές με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι μέσα σε αυτούς αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον Απρίλιο.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τον Στάνκοβιτς που θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Ρότα και Χατισαφί στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μουκουντί και Βίντα με τον 34χρονο Κροάτη να είχε μία εβδομάδα περισσότερο να κάνει την αποθεραπεία του και οι πιθανότητες να φορέσει φανέλα βασικού αυξήθηκαν.

Από εκεί και πέρα Γιόνσον και Σιμάνσκι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Πινέδα στα αριστερά και τον Ελίασον στα δεξιά. Ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Τσούμπερ να κινείται από πίσω του.

Η συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και στις 20:00 θα γίνει η προπόνηση στο «Μάξιμιρ».

Αναλυτικά όσοι ταξίδεψαν στην Κροατία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ