Γαλανόπουλος: «Δεν πανηγύρισα έτσι για να προκαλέσω τον αντίπαλο» (vid)

Γαλανόπουλος: «Δεν πανηγύρισα έτσι για να προκαλέσω τον αντίπαλο» (vid)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ και το γκολ που σημείωσε, αφιερώνοντάς το στον αδικοχαμένο φίλο της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα με ανατροπή, παίρνοντας έτσι ένα πολύ καλό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο «χρυσός» σκόρερ της Ένωσης, Κώστας Γαλανόπουλος, που πανηγύρισε υψώνοντας στον ουρανό το μαύρο περιβραχιόνιο, τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει κανέναν και ότι απλώς το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο οπαδό των «κιτρινόμαυρων».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε στο δεύτερο: «Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για τον πανηγυρισμό του που σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα: «Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω».

Για το τι τους είπε ο Αλμέιδα: «Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για το ματς του Σαββάτου: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ