Αλμέιδα: «Ολοι μας φέρθηκαν πολύ καλά στην Κροατία. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων»

Αλμέιδα: «Ολοι μας φέρθηκαν πολύ καλά στην Κροατία. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων»

Το μήνυμα του Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό και ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό για τη συμπεριφορά των Κροατών απέναντι στην ομάδα αυτές τις δύο μέρες ενώ έστειλε και μήνυμα ενόψει της ρεβάνς.

Διαβάστε επίσης: Η σκέψη για Ελ Κααμπί, η ανάλυση του Μαρτίνεθ και τα «στημένα»

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για το πώς άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο;

«Αρχικά το πρώτο ημίχρονο οι γραμμές μας βρίσκονταν μακριά από τα μαρκαρίσματα του αντιπάλου. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά αν της αφήσεις χώρους. Για εμάς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντιναμό μπήκε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, γνωρίζοντας ότι η Ντιναμό μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της. Θεωρώ πως ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη χαρά του κόσμου της ΑΕΚ, μετά από μία «μαύρη» εβδομάδα. Για τη ρεβάνς, τις προειδοποιήσεις από την UEFA και αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου;

«Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη. Θέλω να αναφερθώ για το πως μας συμπεριφέρθηκε εδώ ο κόσμος εδώ το κλαμπ της Ντιναμό, ο κόσμος στο ξενοδοχείο και η αστυνομία. Ολοι μας φέρθηκαν πολύ καλά. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων. Ολοι θέλουμε ειρήνη. Θέλουμε ο κόσμος μας όπως μας στήριξε πέρυσι, να μας στηρίξει με τον ίδιο τρόπο και το Σάββατο. Πάντα μας έδινε αυτή την έξτρα ώθηση. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα όπως ήρθαμε και το ματς του Σαββάτου να γίνει με παρόμοιες συνθήκες όπως το αποψινό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ