Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν μάθαμε από τον Παναθηναϊκό, πρέπει να ωριμάσουμε»

Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν μάθαμε από τον Παναθηναϊκό, πρέπει να ωριμάσουμε»

Νέα γκέλα για την Μαρσέιγ, αυτή τη φορά κόντρα στην Μετς, ανάγκασε τον Ομπαμεγιάνγκ να παραδεχτεί πως η ομάδα του ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί το κάζο του Παναθηναϊκού στο Βελοντρόμ.

Τι και αν η Μαρσέιγ προηγήθηκε μόλις στο 14′ εκτός έδρας κόντρα στην Μετς. Τι και αν οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 59′ με παίκτη λιγότερο. Κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές σε έξι λεπτά με τους Μασσαλούς να σώζουν τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας!

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίζονται στο ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του γαλλικού Νότου και το μεγάλο αστέρι της, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σε συνέντευξή του στην L’Equipe μετά το ματς κόντρα στην Μετς, αποκάλυψε πως τα… απόνερα του αποκλεισμού της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό από το Champions League ταλαιπωρούν ακόμα την ομάδα του:

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Λιόν στον Ολυμπιακό για Καμαρά» (Pic)

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αλλά, ειλικρινά, έπρεπε να «σκοτώσουμε» το ματς πολύ νωρίτερα. Έχω την εντύπωση ότι δεν πήραμε το μάθημα του Παναθηναϊκού, γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, νομίζω ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ωριμότητα για να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις φάσεις όπου δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε το γκολ.

Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε, δεν είναι η ώρα. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τη Μετς. Όπως και τον τελευταίο αγώνα, όπου έπρεπε να προκριθούμε. Αλλά πάνω από όλα, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες, γιατί κάνουμε καλά πράγματα. Απλώς πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε από νωρίς τους αγώνες. Καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ