Πινέδα: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό»

Πινέδα: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό»

Σύνθημα νίκης από τον Ορμπελίν Πινέδα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ορμπελίν Πινέδα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Αντβέρπ και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αταμάν

Όσα είπε ο Πινέδα:

«Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς, έχουμε προσπαθήσει να μελετήσουμε τον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Για το ματς του Σαββάτου με την Ντιναμό:

«Ήταν ένα πολύ έντονο, πολύ συγκινητικό παιχνίδι το Σάββατο. Και τα επόμενα παιχνίδια με την Αντβέρπ, θα είναι κάτι παρόμοιο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να προκριθούμε».

Για το κίνητρο της προοπτικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League:

«Αποτελεί ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Από εκεί που είσαι σπίτι και βλέπεις όλο αυτό, τώρα μπορείς να συμμετάσχεις. Είναι κάτι που σου δίνει έξτρα ώθηση για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Είναι ένα όνειρο για όλους και αυτό που απομένει είναι να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για το αν θα είναι πιο δύσκολη η μάχη με Ντιναμό ή με Αντβέρπ:

«Γνωρίζουμε πως πρόκειται για δυο πολύ καλές ομάδες. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ