Ο Γιαννίκης μίλησε στους Βέλγους για την ΑΕΚ: «Δεν τα παρατάει ποτέ»

Ο Γιαννίκης μίλησε στους Βέλγους για την ΑΕΚ: «Δεν τα παρατάει ποτέ»

Ο Αργύρης Γιαννίκης κλήθηκε να σχολιάσει σε βελγικό μέσο την ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης με την Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα (22:00) στην μάχη της πρώτης αναμέτρησης του ζευγαριού με την Αντβέρπ για λογαριασμό των Play Offs του UEFA Champions League.

Η «Ένωση» βρίσκεται από χθες στο Βέλγιο με στόχο ότι καλύτερο εν όψει της ρεβάνς. Στα πλαίσια αυτού του ζευγαριού, ο Αργύρης Γιαννίκης κλήθηκε να σχολιάσει στους Βέλγους την πρώην ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν τελειώνεις με αυτή την ομάδα».

Δείτε όσα είπε στην«Het Nieuwsblad».:

«Η σπουδαιότερη ποιότητα αυτής της ΑΕΚ είναι η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει. Η δύναμη της επίσης. Όλοι είναι ενωμένοι ξανά. Στη μάχη του περσινού πρωταθλήματος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο. Η ΑΕΚ ήταν δέκα βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύοπελλο. Μια διαφορά που τελικά την κάλυψε για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ποτέ δεν τελειώνεις με αυτή την ομάδα, με κανένα τρόπο. Το απέδειξε αυτό κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο. Σε δύσκολες στιγμές, μπορούν να αφυπνιστούν από το κοινό. Το γήπεδο συνέβαλε στη νίκη και την πρόκριση. Και αυτή η ατμόσφαιρα θα παίξει επίσης ρόλο κόντρα στην Αντβέρπ. Τα δυνατά της σημεία: Έχει ένα επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Όπως είπα, είναι μια ομάδα που δεν παρατά ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννίκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ