Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Μπράγκα για το πρώτο βήμα της επιστροφής του στ’ αστέρια

Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Μπράγκα για το πρώτο βήμα της επιστροφής του στ’ αστέρια

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League.

Με φόντο την επιστροφή του σε ομίλους του UEFA Champions League ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε από την Μπράγκα στην Πορτογαλία (22:00) στο πλαίσιο των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έχοντας ως οδηγό τα… τρία ημίχρονα κόντρα στη Μαρσέιγ, οι Πράσινοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας για να έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς της Αθήνας και να βάλουν τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα, αφού επέλεξε να αντικαταστήσει τον τραυματία Λάζλο Κλέινχεϊσλερ με τον νεοαποκτηθέντα, Αράο, αλλά και τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν με τον σαφώς πιο έμπειρο, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, κρατώντας ουσιαστικά την 11άδα που παρέταξε κόντρα στη Μαρσέιγ, με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να είναι εκείνος που διεκδικεί πιο ενεργά θέση για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ