Βέρμπιτς: «Μεγάλη η πρόκληση για μας»

Βέρμπιτς: «Μεγάλη η πρόκληση για μας»

Για μία μεγάλη πρόκληση έκανε λόγο ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα και υποσχέθηκε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης κόντρα στην Μπράγκα, με τον Σλοβένο άσο να κάνει λόγο μεταξύ άλλων για μία μεγάλη πρόκληση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η… συνήθεια του Μπιέλ και ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνεθ

Όσα είπε ο Βέρμπιτς:

Για το αν νιώθουν λιγότερη πίεση οι παίκτες μετά τη εξασφάλιση του Europa: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε εδώ. Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μεγάλη η πρόκληση για μας».

Για το τι κρατάει από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός και τι θα… πετούσε: «Βλέποντας και τα 4 παιχνίδια ήμασταν καλοί στα δύο πρώτα στις δύο φάσεις. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνησή και να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιο θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το αυριανό ματς: «Τώρα που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει. Η ομάδα της Μπράγκα είναι ιδιαίτερα ποιοτική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ