Ιωαννίδης: «Τυχεροί που δεν δεχτήκαμε τρίτο γκολ, πάμε για πρόκριση με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ιωαννίδης: «Τυχεροί που δεν δεχτήκαμε τρίτο γκολ, πάμε για πρόκριση με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τη λήξη του ματς κόντρα στην Μπράγκα, παρά την ήττα της ομάδας του με 2-1, έδωσε σύνθημα πρόκρισης μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από την Μπράγκα στο πρώτο ματς των playoffs του Champions League. Οι πράσινοι είχαν φάσεις για να σκοράρουν τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο με τον Σπόραρ να χάνει το… άχαστο.

Ξεμπλόκαραν όμως με την είσοδο του Φώτη Ιωαννίδη που έδωσε επιθετική πνοή στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού με τον Έλληνα επιθετικό να είναι αυτός που δίνει και την ασίστ στον Μαντσίνι για το τελικό 2-1.

Διαβάστε επίσης: Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

Μετά τη λήξη του ματς σε δηλώσεις του ο Ιωαννίδης ανέφερε σχετικά με το ματς:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλη ευκαιρία και το 0-0 φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο νωθροί, οι αντίπαλοι ανέβασαν επίπεδο και βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0.

Είχαν και άλλες ευκαιρίες και για αυτό νομίζω σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε τρίτο γκολ και στο τέλος βάλαμε ένα σημαντικό γκολ για τη ρεβάνς. Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό ήταν ένα ακόμη παράδειγμα σήμερα. Βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά γιατί δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Αν γίνουμε πιο κυρίαρχοι και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, θα αρχίσουμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερες φορές. Όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ