Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 2-1, αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα»

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό το 2-1, αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε σκληρό το αρχικό 2-0 που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός που αν και μείωσε στο τελικό 2-1, η Μπράγκα είναι το φαβορί σύμφωνα με τον τεχνικό του τριφυλλιού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 από την Μπράγκα μετά από μεγάλα αμυντικά λάθη (ιδίως το δεύτερο), την ώρα που ο Σπόραρ έχασε το… άχαστο στην επίθεση.

Την παρτίδα για τον Παναθηναϊκό έσωσε στο τέλος ο Μαντσίνι μειώνοντας στο τελικό 2-1 και διατηρώντας ζωντανούς τους πράσινους στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Εσε και Ρίτσαρντς στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Κάτι που εν τέλει ικανοποίησε τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος ωστόσο έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην Μπράγκα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς:

«Νομίζω κάναμε τα περισσότερα πράγματα καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα και τις δυσκολίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια στεκόμασταν καλά στο γήπεδο, μπορούσαμε να ελέγχουμε το ματς χωρίς να κινδυνεύουμε. Όμως είναι τέτοιο το επίπεδο αυτό που το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Ήταν σκληρό το 2-0 για μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως σίγουρα είναι καλό που επιμείναμε και μειώσαμε σε 2-1.

Είναι σημαντικό αυτό το σκορ αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα, είναι καλό σκορ για αυτή. Αλλά και από την πλευρά μας σίγουρα θα προσπαθήσουμε περισσότερο να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι, να περιορίσουμε τον αντίπαλο και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ